Remiză cu iz de vacanţă

FC Zalău – Unirea Jucu 1 – 1 (1 – 0)

Au marcat: Andrei Sulea (min. 16), respectiv Vasile Pop (min. 81)

Deşi venea după o înfrângere drastică suferită pe terenul formaţiei Sănătatea Cluj, scor 1 – 4, FC Zalău nu a reuşit să obţină decât un punct în meciul susţinut marţi după-amiaza, pe teren propriu, în faţa celor de la Unirea Jucu, scorul final al partidei fiind 1 – 1. Pe fondul unui joc foarte dur practicat la începutul partidei de formaţia oaspete, zălăuanii au reuşit să deschidă scorul în minutul 16, prin Andrei Sulea, care a reluat mingea cu latul în plasă, după o pasă primită de la Adrian Marinaş.
După deschiderea scorului, jocul nu a mai fost la fel de spectaculos, iar următoarea ocazie a fost consemnată abia în minutul 45, când lovitura liberă executată de Gabriel Luca a fost respinsă în transversală, apoi în corner de portarul Zalăului, Edgars Portnojs.
În partea a doua, partida a fost şi mai plictisitoare până în minutul 80, jucătorii celor două echipe dând impresia că se gândesc deja la vacanţă, mai ales că în play-out nu mai există nicio miză, având în vedere de nicio echipă nu va retrograda la finalul sezonului. Cu nouă minute înainte de finalul timpului regulamentar, oaspeţii au restabilit egalitatea prin atacantul Vasile Pop, care a profitat de o greşeală în lanţ a apărării zălăuane.
Ultimele minute s-au jucat mai mult în jumătatea echipei oaspete, dar fotbaliştii zălăuani nu au reuşit să marcheze golul victoriei până la finalul partidei.
„Într-adevăr, sunt dezamăgit, pentru că nu ne-au mers multe în jocul de astăzi (marţi, n.r.). Avem un lot foarte subţire din punct de vederevaloric, cu jucători foarte tineri, fără experienţă care, din păcate, nu au jucat nici măcar la Liga a IV-a. Nu avem ce face, suntem nevoiţi să mergem înainte cu ce avem până la finalul sezonului. Noi am vrut să începem un proiect cu jucătorii tineri din Sălaj, dar, fără să jignesc pe nimeni, aceştia nu au calitate pentru a face faţă în Liga a III-a. Este greu şi să aduci jucători consacraţi din altă parte, pentru că acest lucru necesită, în primul rând, efort financiar, iar bugetul clubului este redus”, a declarat la finalul partidei antrenorul echipei FC Zalău, Călin Pop.
După remiza de marţi, FC Zalău se situează pe locul trei în play-out, având 17 puncte acumulate, iar în etapa viitoare, programată vineri, de la ora 18, va întâlni, în deplasare, Arieşul Turda.
În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat următoarele rezultate: play-off: Naţional Sebiş – Şoimii Pâncota 0 – 2, FCM Baia Mare – CS Oşorhei 1 – 1, Metalurgistul Cugir – CS Ineu 4 – 2; play-out: FC Zalău – Unirea Jucu 1 – 1, Sănătatea Cluj – Arieşul Turda 1 – 1. Unirea Dej a stat.
Etapa viitoare, programată vineri, 9 mai 2014, se va desfăşura după următorul program: play-off: Şoimii Pâncota – FCM Baia Mare, CS Ineu – Naţional Sebiş, CS Oşorhei – Metalurgistul Cugir; play-out: Arieşul Turda – FC Zalău, Unirea Dej – Sănătatea Cluj. Unirea Jucu va sta.

Leave a Comment